У Шацьку радилися, як впорядкувати хаос із тимчасових торгових точок на Світязі

12 Квітня 2021, 09:55
3839

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів нараду з питання впорядкування розміщення тимчасових споруд у селі Світязь.

У заході взяли участь Богдан Тимошук, секретар селищної ради, Віктор Плейтух, староста сіл Світязь, Підманове та Омельне, начальники відділів виконавчого органу, йдеться на сайті органу місцевого самоврядування. 

Напередодні сезону літнього відпочинку це питання є особливо актуальним.

Як наголосив очільник громади, необхідно навести лад з хаотичним розміщенням споруд, аби всі підприємці, що здійснюють торгівлю, надають послуги чи здають в оренду житло, могли працювати в однакових умовах і неодмінно в рамках законодавства. Сергій Карпук дав доручення встановити осіб, які порушують у Світязі правила забудови.

На нараді обговорили питання несанкціонованої торгівлі в селі, сплати туристичного збору, необхідності встановлення смітників біля закладів та в громадських місцях, облаштування додаткових паркувальних зон, а також початку роботи тимчасової контрольної комісії селищної ради з питань легалізації робочих місць та збільшення бази оподаткування.

2


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024