Викладачі та студенти Шацького коледжу висадили молодий ліс

12 Квітня 2021, 08:55
3346

На Волині традиційно відбуваються заходи із залученням активної студентської молоді, яка пропагує збереження краси рідних лісів.

У рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» лісівники ДП «Шацьке УДЛГ» (директор Андрій Самолюк) також прагнуть якомога більше залучити учнівську й студентську молодь до створення та відновлення лісових насаджень, щоб виховати бережливе ставлення до лісу.

Тому до участі в акції запросили студентів та викладацький склад Шацького лісового фахового коледжу імені Валентина Сулька. 

Поєднавши Всеукраїнську акцію з проходженням практики, студенти ІІІ і ІV курсу разом зі своїми кураторами, досвідченими викладачами лісівничого вишу, зокрема: Галиною Сахарук, Наталією Саковець, Юрієм Кононенком, Катериною Прасюк, Ігорем Гінайлом під керівництвом лісівників висаджували сіянці сосни звичайної, всього площею 19,3 га. Така співпраця буде тривати й надалі.

Однак висадка молодих дерев потребують постійного догляду та охорони. Сподіваємося, що молодий ліс на території Шацького краю ростиме і нагадуватиме про кожного, хто доклав тут частинку своєї праці.


1


1


2






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром