У Світязі відпочивальникам співали артисти з Рожищ

02 Серпня 2017, 16:00
1894

Співочий клуб «Надвечір’я» – слухачі «Університету ІІІ віку» Рожищенського територіального центру тішили своїм співом відпочиваючих туристичної бази села Світязь «Шацькі озера», - повідомляє Район.Рожище. 

За ініціативи адміністрації турбази, березолуківського сільського голови Лілії Коцюбайло та культорганізатора відділення інноваційних та соціально-побутових послуг Павлюк Алли організовано двогодинний концерт за участю хористів клубу, керівника народного самодіяльного колективу районного дому «Просвіта» – Павлючик Світлани, аккомпоніатора Сітовського Петра та Яромчука Андрія, – повідомляють у терцентрі.

Для багаточисельної аудиторії відпочиваючих, просто неба, звучали як українські народні пісні так і твори відомих авторів та композиторів. Зокрема, нашого земляка-композитора Анатолія Вольського, який довгий час був керівником хору «Надвечір’я».

Веселий настрій та позитивні емоції переповнювали усіх учасників дійства.

Глядачі з радістю приймали особливих гостей, співали разом знайомі пісні і на прохання відпочиваючих, концерт завершився піснею «Волинь моя».

Під шумні овації та з вогником радості в очах, залишали сцену наші «студенти», які вкотре нам нагадали, що пісні, яка живе у серці – літа не завада.

 
 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39