Шацькі студенти здобули призові місця в олімпіаді на знання лісового господарства

09 Квітня 2021, 14:00
2767

Нещодавно, в Шацькому лісовому фаховому коледжі імені Валентина Сулька відбулася олімпіада серед студентів випускних курсів коледжів спеціальності «Лісове господарство» на базі Національного лісотехнічного університету України м.Львів.

Про це повідомили у пресслужбі коледжу.

У зв’язку з карантинними обмеженнями олімпіада проходила дистанційно.

В олімпіаді взяли участь близько 60 студентів із 12 коледжів України. Найбільше своїх учасників представили Шацький і Кременецький лісові коледжі.

До участі в олімпіаді студентів лісівничого закладу готували викладач з «Лісівництва» Лілія Вирович; викладач лісової таксації та лісовпорядкування Галина Сахарук, а також Валентина Городиська.

Команду Шацького лісового коледжу представляли 14 студентів із груп:

  • ЛГ- 43: Богдан Вільнер, Андрій Володькін, Роман Данилюк, Владислав Стаднік;
  • ЛГ – 44: Іванна Дудечка, Олександр Сіжук, Микола Сокол;
  • ЛГ– 45: Іван Омельчук, Антон Макарук, Станіслав Левчик, Андрій Гірич, Назар Конопелько, Станіслав Новіков і Василь Скулінець.

Дводенна програма олімпіади включала теоретичні та практичні завдання з дисциплін лісівничого профілю, які були оформлені у тестовій формі.

Відкрив олімпіаду і промовив вступне слово проректор національного лісотехнічного університету України Микола Бориса.

Привітали учасників олімпіади директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Степан Миелуш. Додатково він ознайомив слухачів з презентацією спеціальностей інституту.

Також до вітального слова долучився завідувач кафедри д.с-г.н., професор Леонід Осадчук.

Заступник директора ННІЛСПГ, доцент Сергій Гаврилюк розповів про хід роботи олімпіади, звернув увагу на технічні питання, а саме на посилання по кожному тестовому варіанті, яке надходило на електронну адресу студентів.

Петро Хомюк - заступник директора навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства побажав, щоб усі учасники олімпіади були студенти Львівського лісотехнічного університету.

Підсумувавши на другий день результати визначили переможців олімпіади.

Ними стали студенти Шацького лісового коледжу:

  • групи ЛГ-43 - Андрій Володькін, Богдан Вільнер;
  • групи ЛГ- 44 - Олександр Сіжук.

За участь в олімпіаді та високий рівень знань цих троє студентів відзначено нагородами. Диплом ІІ ступеня отримали Андрій Володькін та Олександр Сіжук, Диплом ІІІ ступеня отримав Богдан Вільнер. Інші учасники олімпіади отримали Сертифікати про участь в роботі олімпіади.

1

2

1

1









 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024