На озері Світязь відпочили незрячі волиняни

01 Серпня 2017, 12:00
1521

Чотири сонячні літні дні активісти та волонтери волинського осередку громадської організації «Генерація успішної дії» відпочивали біля перлини України – озера Світязь.

Про це повідомляє Кордон з посиланням на сторінку ГО «Генерація успішної дії» у Facebook.

Незрячі мали можливість ознайомитись із Шацьким національним природним парком, поспілкуватись із прекрасними людьми, почастувати традиційних поліських смаколиків і просто незабутньо та активно провести час.

Люди, які відчувають насичений яскравими барвами навколишній світ душею, дотиками та вивчають його за допомогою звуків, уперше мали можливість оздоровитися в теплій цілющій воді Світязя. Раніше двічі мандрували в піших походах до озера, а цьогоріч – відпочинок з метою оздоровлення. Незрячі громадські активісти всі творчі: гарні менеджери, масажисти, викладачі та психологи…Охоче розповідають про відпочинок, про себе, нові плани та життя серед зрячих.

«Наша мандрівка до озера Світязь відбулась у рамках програми «Пам’ятки на дотик», яку ми реалізовуємо вже декілька років поспіль. Вдалося побувати в багатьох куточках України, є ще чимало ідей та задумів. Зокрема, організувати незрячим подорожі за межами нашої країни, аби вони змогли «доторкнутись» до перлин світових визначних місць», – розповідає голова ГО «Генерація успішної дії», вчитель історії Віталій Ткачук.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром