Пульмо: в таборі релігійної місії відпочили діти учасників АТО

31 Липня 2017, 18:00
8254

Табір релігійної місії «Карітас-Спес» у селі Пульмо, яке розташоване поблизу озера Світязь, з 15 по 27 липня приймав на відпочинок чергову групу дітей та підлітків.

51 дитина з різних римо-католицьких парафій Луцької дієцезії, з них 10 дітей з родин учасників АТО, мали можливість протягом 13 днів відпочивати та відновити фізичні сили, а також зміцнити сили духовні, – повідомляють у Луцькій дієцезії Римсько-Католицької Церкви.

Різний вік та різні вподобання дітей не стали на заваді гарного відпочинку, а навпаки, його збагатили.

Діти знайшли нових друзів, ділилися досвідом, проявляли ініціативу та фантазію під час веселих вечорів, показу талантів, естафет, змагань, конкурсів, танців.

Прекрасний настрій супроводжував усіх дітей під час перебування у таборі. Від спеки «рятувала» вода Світязя, у якій усі з задоволенням купалися.

Чисте повітря, тепла вода, ігри на пляжі сприяли чудовому апетиту. Кожного дня на дітей чекала з любов᾽ю приготовлена смачна їжа, за що усі учасники відпочинку вдячні кухарям.

Зустрічі у групах, спільна молитва, ознайомлення з тематичними кліпами, розмови сприяли духовному збагаченню.

Роман Стадник, який є військовим капеланом, та увесь час перебував під час відпочинку з дітьми у таборі, розповів про специфіку служіння священиків в армії, про потреби солдат особливо у цей важкий для нашої країни час.

Прекрасні краєвиди нагадували про Творця, до якого щоденно під час молитви та Євхаристії діти возносили свої молитви, просячи про мир в Україні, про потрібні благодаті для тих, хто організував цей відпочинок, для кухарів, які так смачно готували їжу, для своїх аніматорів: пані Оксани, пані Наталії, пані Вікторії, пані Олени та с. Августини, молилися за медсестру пані Юлію, а також не забували і про своїх рідних та батьків, які мали змогу відвідати їх у таборі.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром