В Шацькому районі хочуть створити дитячий оздоровчий заклад преміум-класу

31 Липня 2017, 10:00
1747

У Волинській області планують облаштувати заклад для оздоровлення дітей «преміум-класу».

Про це йшлося сьогодні, 31 липня, під час оперативної наради в ОДА – пише Волинь24.

«Ситуація в районі Херсона, Одеси, де на сьогодні є величезне скупчення військової техніки, де перебазована частина військово-морського флоту, створює не зовсім сприятливі умови для розвитку інфраструктури для відпочинку. 

У рамках розвитку Шацького національного парку, підготовки Світязю до курортної зони буде проведена перевірка закладів відпочинку. Можливо, нам потрібно подумати над тим, щоб передбачити додаткові кошти на наші заклади оздоровлення», - зазначив голова ОДА Володимир Гунчик.

Заступник голови ОДА Світлана Мишковець повідомила, що нині в області дійсно є заклади відпочинку, які потребують поліпшення їх матеріально-технічної бази. Окрім того, 11 заміських закладів оздоровлення замало для охоплення дітей відпочинком.
 

–Я попрошу вибрати один із оздоровчих закладів, який має досить позитивну історію, репутацію, де оздоровлюється найбільше дітей, де найсприятливіші умови, і зробити на його базі заклад для відпочинку преміум-класу. От як ми робимо опорну школу, і показуємо її як приклад іншим, робимо профтехучилище – показуємо решті. Важливо, щоб Волинь з такими природними ресурсами мала потужну матеріально-технічну базу оздоровчих закладів, - додав Володимир Гунчик.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром