Працівникам Шацького молокозаводу роз'яснили норми пенсійного законодавства

29 Липня 2017, 09:05
1673

28 липня працівниками Шацько-Любомльського об'єднаного управління Пенсійного фонду України проведено день Пенсійного фонду на Шацькому молокозаводі.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Шацько-Любомльського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Facebook.

 Під час проведення заходу було ознайомлено працівників підприємства з роботою об'єднаного управління, доведено інформацію про розвиток інформаційних технологій і підвищення рівня автоматизації основних функціональних процесів. Також було роз’яснено про можливість дистанційного доступу громадян до даних пенсійної справи та картки застрахованої особи через використання веб - порталу Пенсійного фонду України.


Віктором Гіричем, начальником об'єднаного управління, було доведено присутнім основні положення законопроекту №6614 «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій», а саме, щодо: осучаснення пенсій, відновлення виплат пенсій працюючим пенсіонерам у повному розмірі, тощо .
В ході проведення дня Пенсійного фонду присутні отримали ґрунтовні відповіді на свої запитання. Було розповсюджено тематичні брошури про порядок надання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій, про переваги використання веб - порталу Пенсійного фонду України.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром