Біля Підманова горіла суха трава

29 Березня 2021, 09:30
3556

За період 22-28 березня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 18 пожеж (з них 15 – пожежі трав’яного настилу) на відкритих територіях.

Про це йдеться на сайті волинських рятувальників.

Силами рятувальників міськрайонних підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області ліквідовані пожежі сухої трави на відкритих територіях біля сіл Шахтарське та Морозовичі Іваничівського району, біля сіл Амбуків і Новосілки Володимир-Волинського району, в селі Гута-Камінська Камінь-Каширського району, селах Крупа, Новокотів, Полонка, Шепель Луцького району, в селі Рудня Рожищенського району, селах Бірки та Римачі Любомльського району, селі Підманове Шацького району та селі Прилуцьке Ківерцівського району, а також у селі Годинь Ратнівського району. Площа охоплених вогнем угідь склала майже 20 гектарів.

Усі загорання спричинені необережністю з вогнем громадян.

У Шацькому районі встановлено особу палія, який спричинив пожежу сухої трави на площі пів гектара біля села Підманево.

27 березня о 13:56 в селищі Благодатне на території садівничого товариства «Жовтневий» від необережно поводження з вогнем невстановленої особи виникло загорання сухої трави на площі 2 га.

Внаслідок пожежі знищено дачний будинок розміром 3х5 метрів.

Крім того, 24 березня рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська ліквідували загорання сміття на вулиці С. Бандери у Нововолинську, 26 березня працівники 6-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці загасили сміття на відкритій території на площі 0,1 га у селі Заброди Ківерцівського району, а 28 березня працівники 12-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів загасили підпалене невідомими особами сміття у селі Воля-Любешівська.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024