Україна – це ми: юні шачани зайняли призові місця в конкурсі фото

27 Березня 2021, 10:05
3098

У Волинському Центрі національно-патріотичного виховання, туризму та екскурсій відбулася обласна акція під назвою «Україна – це ми!»

Про це Район.Шацьк повідомили у Шацькому будинку дитячої та юнацької творчості.

Конкурсних матеріалів надійшло чимало: 195 робіт від закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, з них 34 слайд-фільми та 19 відеофільмів.

Діти розкривали свою творчість у таких номінаціях:

  1. «Україна очима дітей, молоді» (зображення на фото національної символіки (державної, народної, військової), яка уособлює історію та сутність України; національно-патріотичних подій, якими їх бачать діти, молодь).

  2. «Люди, які змінюють світ» (фото видатних особистостей сьогодення, Героїв, які живуть серед нас).

  3. «Україна в об’єктиві туриста» (зображення природних, історико-культурних об’єктів, туристських подорожей, експедицій, походів, екскурсій, змагань) за рубриками:

  • «Краща фотографія» за жанрами: пейзаж, репортаж;
  • «Кращий слайд-фільм»;
  • «Кращий відеофільм».

Гарні здобутки у світязьких ліцеїстів. Так, у номінації «Україна в об’єктиві туриста» у рубриці «Краща фотографія» за жанром «Пейзаж» Анастасія Сулім  виборола ІІ місце,  а Богдан Марчук, який є також вихованцем гуртка «Дитяча анімація» Шацького Будинку дитячої  та юнацької творчості — ІІІ місце (керівник Аліна Ващук)

6

5

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024