«50 років до обміління не Світязю, а іншому озеру», – Володимир Самусєв, виконувач обов'язків голови Шацької РДА

20 Березня 2021, 11:00
4400

До Район.Шацьк звернувся Володиим Самусєв, виконувач обов'язків голови Шацької райдержадміністрації, він хоче спростувати інформацію щодо того, що Світязю залишилося 50 років жити.

Нещодавно, в публікації «Високого Замку» журналісти написали: 

«Світязю залишилося 50 років життя», — таке невтішне передбачення зробив заступник очільника Шацької райдержадміністрації Володимир Самусєв. Підставою для такого прогнозу, каже, є висновки українських науковців. Новина миттю облетіла Інтернет і налякала місцевих жителів».

Йдеться про коментар для спецпроєкту «Пий до дна» каналу 1+1.

Журналістка запитувала, скільки років залишиться найменшому озеру на території Шацької громади. Тобто, мова про озеро Соминець – 4.10 хвилина сюжету.

Показане в сюжеті, за словами Володимира Самусєва, це ‒ фінал майже годинного інтерв‘ю. Наостанок журналістка попросила підійти до карти та показати найменші озера, яким, відповідно інформації польських вчених, залишилося найменше часу до повного обміління.

Для зацікавлених, з дослідженням щодо обміління озер, які використовує посадовець, можна ознайомитися тут.

«А щодо тих, хто скористався «нагодою» висловитись на мою адресу, то скажу, що дурні, ті хто «хаває» будь-яке лайно, яке ллється з цього «каналу». І до того ж радіють від усвідомлення що є люди ще дурніші за них, які можуть нерозумне молоти про Світязь. Нехай їм буде може трохи соромно», ‒ додає Володимир Самусєв.

Коментарі
20 Березня 2021, 15:34
Вже давно Шацької РДА немає, потрібно гнати цього самозванця з Шацька. Як людина з Луганська може знати про наші озера, яка тут живе рік?
20 Березня 2021, 18:27
Замість озер Волині!
20 Березня 2021, 21:30
Соменець не є найменшим озером громади . І до Району ви б визначились хто Самусєв чи голова чи заступник
23 Березня 2021, 10:23
Самусь (кличка кримінального елемента невдахи Самусєва в «ЛНР») олень безрогий. Що він зробив хорошого за час свого керування?? Підлеглу Аліну «заікрив» на робочому місці хіба що, вугор прісноводний. Як таке нещастя, яке без навігатора не доїде до Світязя може судити про його чи то походження чи то занепад...?
25 Березня 2021, 10:12
А що зробили ви?? Перш ніж осуджувати, поспілкуйтесь з людиною вживу, а то все лиш позаочі «втиху», слухати чужі плітки брєдові та ще й далі розносити поміж людей - справа справжніх «героїв»..Себе осуджуйте. У своєму житті перш розберіться. Мудрості і Бога в серці.
25 Березня 2021, 10:22
Щоб людина не говорила - вона говорить впершу чергу про себе.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром