Крадіжки, п’яна полячка і загублені діти – оперативна інформація з поліції

23 Липня 2017, 10:20
2677

З 13 по 19 липня в Шацьке відділення поліції надійшло 53 повідомлення про правопорушення і пригоди. За цей період померла одна особа – в селі Мельники.

Чимало звернень надійшло про вчинення крадіжок. Так, у селі Світязь в жителя смт Люблинець вкрали мобільний телефон, вартість якого – 5 000 грн. Ще про крадіжку двох мобільних телефонів, але вже вартістю значно меншою – по 600 грн., повідомили в поліцію двоє жителів Шацька. А ще одна жителька районного центру повідомила, що її син у вечірній час втратив мобільний телефон марки Айфон-5С.

У світязянина з вулиці Жовтнева невідома особа викрала з гаража дві кутові шліфувальні машини (електроболгарки), одну електродриль, зарядно-пусковий пристрій та інше на загальну суму 8 000 грн. В ніч з 14 на 15 липня з адмінприміщення бази відпочинку «Поліський рай» викрали сейф з документами та грошима в сумі 30 000 грн. В селі Піща з подвір’я місцевого жителя вкрали часник. Крадієм виявився односелець заявника громадянин Б., 1970 р.н.

7 разів повідомляли про гучну музику в закладах відпочинку і магазинах Світязя та Гряди, яка в нічний час перешкоджала відпочинку місцевих жителів і туристів.

В селі Ростань поліція втихомирювала подружжя, яке в стані алкогольного сп’яніння конфліктувало з матір’ю дружини і виганяло її з хати.

В Світязі в нічну пору заблукала полячка. Жителька міста Люблін (Республіка Польща), 1999 р.н., у стані алкогольного сп’яніння втратила орієнтування на місцевості. З допомогою поліції громадянку сусідньої держави доставили до місця, де вона відпочиває.

Двічі за тиждень у Шацькому районі шукали загублених дітей. В Світязі бабуся-відпочивальниця втратила з поля зору свого 11-річного внука. Дитину поліцейські відшукали на іншому боці села, а з бабусею провели профілактичну бесіду, порадивши бути більш пильною. В селі Хрипськ шукали 15-річного місцевого жителя, який в післяобідню пору пішов з дому і не повернувся. Хлопчика - цілого і неушкодженого - знайшли з допомогою поліції на другий день - на зупинці села Хрипськ. Імовірно, він перебував вночі в селі Ростань.

В барі «Заїжджий двір» смт Шацьк виник конфлікт заявника Б. (м. Богуслав Київської області) із адміністрацією закладу. Відвідувач скаржився на те, що в приміщенні бару дозволяли клієнтам курити, а адміністрація на це не реагувала.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром