Почали ремонтувати дорогу з Шацька до Прип'яті

18 Березня 2021, 14:00
4374

В Шацькій територіальній громаді стартували роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі Шацьк-Вілиця-Прип’ять-Любохини.

Про це повідомили у Шацькій селищній раді.

Сьогодні на ділянці дороги в селищі Шацьк працює техніка  ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс», найближчим часом розпочнуться роботи з видалення вздовж узбіч зелених насаджень. Коштом держбюджету ремонтуватимуть два відрізки: Шацьк-Вілиця (61,2 мільйона гривень) та Вілиця-Прип’ять-Любохини (97,8 мільйона гривень). Всього на виконання ремонтних робіт в державному бюджеті передбачено понад 159 мільйонів гривень.

«Надзвичайно приємно, що нам вдалося зрушити з місця і почати вирішувати цю багаторічну проблему. Маю надію, що всі роботи будуть виконані вчасно, і транспортна мережа Шацької територіальної громади незабаром поповниться ще однією новою, сучасною дорогою.  Дякую за розуміння, підтримку і вагому допомогу Анатолію Посполітаку, начальнику Служби автомобільних доріг у Волинській області, та Ншану Антоняну, заступнику начальника з розвитку доріг», – зазначив Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Згаданий шлях покращить сполучення та дорожню інфраструктуру населених пунктів, через які проляже, розвантажить центральні дороги та зробить комфортним доступ туристів до Шацьких озер, зокрема до красеня Світязя.

1





 

Коментарі
18 Березня 2021, 22:53
Розходимось нас знов на*бали це поточний середній ремонт він не передбачає положку асфальту тільки вирівнювання дороги та прочистку обочини та розпил бабла для прикладу в Грабово ложили асфальт там пише капітальний ремонт дорожньго полотна прочитайте уважно що значать ці терміни))))капітальний ремонт та поточний середній ремонт
19 Березня 2021, 04:53
Задовбеться мужик сам і з шісьтьма керівниками<br/> дорогу до Прип'яті робити)))))
19 Березня 2021, 16:23
&amp;quot;Один з сошкою ,семеро --з ложкою &amp;quot;. ТАК і тут ...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024