Шацькі дзюдоїсти вибороли третє місце у турнірі в Славутичі

13 Березня 2021, 15:18
2665

У місті Славутич відбувся відкритий турнір з боротьби дзюдо на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Чемпіон».

Турнір проходив за всіма санітарними та протиепідеміологічними нормами, без глядачів. Свою силу у поєдинках продемонстрували понад 400 спортсменів з різних областей України, йдеться на сторінці Шацького лісового коледжу.

У них взяли участь вихованці Шацького СК «Торнадо», який представляли 12 учасників. Переможцями турніру стали: Ігор Марфюк (смт. Шацьк), Борис Натальчук (с. Світязь) зайняли - III місце, Артем Савчук, Артем Губанов (смт. Шацьк) зайняли - V місце.

Переможці турніру нагороджені дипломами, медалями та іншими цінними призами.

До турніру спортсменів готували тренери Роман Самолюк – президент СК «Торнадо» та Юлія Корнелюк – тренерка СК «Торнадо», викладачка Шацького лісового коледжу.

Вперше участь у змаганнях взяв Ігор Марфюк, який зайняв III місце. До участі в турнірі Ігоря готувала тренер-наставниця Юлія Корнелюк. Ігор має велику спортивну мрію. Каже: «Хочу стати олімпійським чемпіоном! Юлія Корнелюк – моя краща тренерка, дуже її люблю!!!»

«Цю місію виконую з радістю! Адже славу тримає в руках труд, а спорт – це спосіб життя, це те чому я присвячую себе як людину, як особистість. Найбільше мені приємно дивитися в очі юних спортсменів, які цілеспрямовані та сповнені жаги до перемоги», – поділилася враженнями Юлія Корнелюк.

Батьки та вихованці дякують тренерам Роману Самолюку та Юлії Корнелюк за зусилля, час, настанови, підказки, величезний об'єм виконаної роботи, яку вкладаєте у вихованців та віру в успіх – «Ви найкращі!» Також за допомогу в організації поїздки до міста Славутич спортсмени висловлюють слова вдячності Роману Цвиду.

Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів, наполегливості та перемог!







Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром