Шацьк: військовослужбовці привітали маму загиблого воїна з 8 Березня

06 Березня 2021, 15:00
2219

Ось і прийшли перші весняні дні, а разом з нами чудове свято всіх жінок — Міжнародний день прав жінок і миру!

На жаль, у свято 8 березня не усі жінки почують теплі слова вітань від найдорожчих чоловіків. Когось навіки забрала війна, хтось пішов від нас, сумлінно і самовіддано виконуючи свої службові обов’язки. Кожен з них любив життя. Кожен з них про щось мріяв і щось планував. І навряд чи хто-небудь з них думав, що їхній шлях обірветься так рано і так раптово, йдеться на сторінці Шацького РЦСП та СП у фейсбуці.

Напередодні свята 8 Березня працівники Шацького РТЦК та СП спільно з працівниками Шацького національного парку завітали до мами загиблого в АТО Сергія Мокренка.

З глибокою шаною підполковник Юрій Ярощук, заступник військового комісара - начальник відділення рекрутингу та комплектування Шацького РТЦК та СП згадав Сергія Мокренка, який з честю виконав свій військовий обов’язок і, як справжній Герой, загинув в антитерористичній операції на Сході України.

Він висловив слова великої вдячності мамі, яка виховала справжнього патріота, котрий заради незалежності і територіальної цілісності Батьківщини пожертвував найціннішим, що мав – своїм життям.

Переживши велике горе, втративши рідну людину, ця рана не загоюється ніколи. Від особового складу Шацького РТЦК та СП та Шацького національного парку Юрій Ярощук побажав мамі:

«Щоб у Ваших очах рідше бриніли сльози, а якщо і будуть, то лише від радісних подій. Ми бажаємо Вам здоров'я та сили, терпіння та благополуччя, а нашій матері Україні - ПЕРЕМОГИ ТА МИРУ.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024