Тиждень із рекордною кількістю злочинів

17 Липня 2017, 14:20
2504

За тиждень з 6 по 12 липня до поліції надійшло поки що рекордна кількість звернень та повідомлень про різноманітні правопорушення – 61.

Чи не найбільше звернень було з місць масового відпочинку людей - урочища Гряда, села Світязь. Найбільше у вечірній час людям дошкуляла гучна музика з кафе «Надія» та маркеті «Аміго» в с.Світязь, та з однієї з туристичних баз в с.Світязь. Повідомляли про сімейні сварки та словесні конфлікти, неадекватну поведінку осіб, погрози, нанесення тілесних ушкоджень (Світязь, Пульмо, Світязькі-Смоляри, Підманове). 

Вдалося цього тижня працівникам поліції затримати двох чоловіків, які у магазинах району розраховувався фальшивими стодоларовими купюрами. Ними виявилися жителі міста Ківерці, 1976 р.н. та 1979 р.н. Встановлено, що один з них уже був раніше судимий, його ж і затримали за ст.. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

В Куточку рибалки, що в с.Світязь, біля водяних гірок група неадекватних осіб поконфліктувала з охороною атракціонів. Виїздом поліції конфлікт було врегульовано.

У магазині «Все для столу» в с.Мельники невідомі розбили два вікна та скло у вхідних дверях до підсобного приміщення.

Комісією Шацької районної ради, яка проводила обстеження торгових точок в урочищі Гряда, було виявлено факт проведення торгівлі у невстановлених для цього місцях та без відповідних документів. Поліція, виїхавши на місце події, склала адміністративний протокол за ст. 160 ч.1 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях) на жительку села Воля-Ковельська, 1999 року народження.  

Жителька с.Кропивники повідомила, що на території колгоспу знаходиться фура, яка завантажується лісом, в той час як проїзд великогабаритного транспорту по сільській дорозі заборонено (при в’їзді в село стоїть знак про заборону в’їзду багатотонних автомобілів). Виїздом ГРПП на місце події було складено постанову за ст.. 122 ч.1 КУпАП на водія транспорту - жителя села Окунин Турійського району.

Традиційними стали повідомлення в поліцію Шацька про шахрайства.

До дружин жителя міста Володимир-Волинськ, яка саме перебувала у с.Пульмо в таборі «Світязь», зателефонували невідомі та повідомили, що син потрапив у ДТП. Вимога у них була одна - просили кошти. Чоловік же одразу звернувся у поліцію.

Знову один з відпочивальників попередньо через Інтернет забронював житло та перерахував завдаток на вказаний номер банківської картки. Приїхавши на місце за вказаною адресою, будинку відпочинку не знайшов. Останній матеріал було зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39