Безпілотники в лісовому господарстві, проблеми ґрунтів та обміління Світязя: про що говорили шацькі студенти на конференції

02 Березня 2021, 16:22
2375

Студенти Шацького лісового коледжу ім.В.Сулька взяли участь у XIV Міжнародній науковій студентській конференції «Молодь України як стратегічний потенціал розбудови національної економіки».

Про це повідомляють у Шацькому коледжі.

У зв’язку із запровадженням урядових карантинних заходів проведення конференції здійснювалося у формі відео конференції в онлайн режимі з використанням платформи ZOOM.

За результатами виступів учасників визначили та нагородили переможців.

Студентка III курсу Марія Зінчук зайняла II місце.

Тема її доповіді: «Перспективи використання безпілотних літальних апаратів у лісовому господарстві»
Наукова керівниця: викладачка вищої категорії, викладачка-методистка  Лариса Арват (секція – «Біологія та природничі науки»).

Також на конференції виступила студентка IV курсу Леся Віндюк з доповіддю на тему «Сучасні проблеми родючості ґрунтів України». Наукова керівниця: викладачка вищої категорії, викладачка-методистка  Тетяна Бабеляс (секція – «Біологія та природничі науки»).

Студент IV курсу Андрій Володькін виступив з доповіддю на тему «Можливі причини обміління одного із семи чудес України – озера Світязь».
Наукова керівниця: викладачка другої категорії Ольга Бражник (секція – «Біологія та природничі науки»).

Становлення і розвиток студентської науково-дослідної роботи має завдання допомогти молодим дослідникам опанувати методику наукових досліджень, розвинути навички самостійної пошукової роботи, виховувати творче ставлення, прищеплювати смак до наукового пошуку, підвищувати власну наукову активність, проявляти інтелектуальну ініціативу. Найкращою платформою для наукового зростання студентів стають такі конференції.

Студенти показали високу теоретичну підготовку та актуальність проведених досліджень. Доповіді мали практичну спрямованість та містили цікавий дослідницький матеріал.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024