У Шацькій райдержадміністрації винесли на громадське обговорення детальний план пляжу в Світязі

15 Липня 2017, 12:40
2067

У Шацькій райдержадміністрації розпочали процедуру громадського обговорення детального плану території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь.

Оголошення про початок процедури обговорення розміщено на сайті Шацької РДА.

«Орган виконавчої влади, який проводить обговорення: Шацька районна державна адміністрація.

Назва проекту акта, винесеного на обговорення:

детальний план території на землях постійного користування Шацького НПП в межах берегової лінії озера Світязь (від бази ФМІ ім.Б.В.Карпенка до метеостанції) на території Світязької сільської ради Шацького району Волинської області».

Детальний план території в межах берегової лінії озера Світязь (від бази ФМІ ім. Б.В.Карпенка до метеостанції) на території Світязької сільської ради Шацького району Волинської області - містобудівна документація,  яка виконується відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», має визначити планувальну організацію та розвиток частини території ШНПП на території Світязької сільської ради села Світязь . Проект виконаний у відповідності до ДБН 360-92**. Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень», інших будівельних норм. Проект виконується на підставі розпорядження Шацької РДА № 95 від 24 березня 2017 року. Замовник проекту – Шацька РДА. Розробник проекту – ПП «Тола».

Терміни громадського обговорення: до 14 серпня 2017 року.

Спосіб забезпечення участі в обговорені заінтересованих сторін:

Розміщення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації (рубрики: «Оголошення», «Громадське обговорення»).

Строк, форма та адреса подання пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту приймаються до 14 серпня 2017 року в письмовій або електронній формі за адресою: 44000 смт.Шацьк, вул.50 років Перемоги, 1б,  каб. № 8, (1-й поверх); тел. (03355) 29004; тел. (03355) 29001, тел.факс (03355) 29005 email: [email protected].

Ознайомитись з детальним планом території в межах берегової лінії озера Світязь (від ФМІ ім.Б.В.Карпенка до метеостанції) на території Світязької сільської ради Шацького району Волинської області можна також у відділі містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької райдержадміністрації.

Прізвище, ім’я, по-батькові відповідальної особи: Романська Ольга Панасівна – начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької райдержадміністрації. Телефон для отримання консультацій  з питання, що винесене на громадське обговорення: тел. (03355) 29004.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: результати громадського обговорення будуть до 20 серпня 2017 року оприлюднені на офіційному веб-сайті Шацької райдержадміністрації.

Дата оприлюднення 14 липня 2017 року» - йдеться в оголошенні.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024