Компанія Google відзняла відео про перебування в Сан-Франциско команди переможців конкурсу, у складі якої - житель Шацька

15 Липня 2017, 09:55
2942

Відеосюжет про перебування в офісі Google у Сан-Франциско української команди студентів-розробників компютерної гри наприкінці червня виклали в компанії Google.

 У січні цього року четверо членів групи Turbo Rocket, яка розробила комп'ютерну гру Dragon Sim Online, побували в офісі компанії Google у Сан-Франциско (США). У складі команди, яка з грою про драконів перемогла у міжнародному конкурсі для студентських команд, організованим компанією Google, є шачанин Сергій Доценко, випускник магістратури Києво-Могилянської академії.

«Група Turbo Rocket, команда-переможець з минулорічної програми AdMob Student App Challenge, здійснила поїздку в Маунтан Вью, щоб зустріти екскурсійну команду AdMob у кампусі Google та побувати на екскурсії у Сан-Франциско. Це була чудова нагода для студентів надавати відгуки про продукт у режимі реального часу та ділитися, як AdMob допомогла їм монетизувати свій переможний додаток Dragon Sim Online» - йдеться у відео компанії Google.

Читайте також: Шачанин - член команди, яка перемогла в міжнародному конкурсі Google

 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024