Чим заманюють відпочивальників на Шацькі озера

15 Липня 2017, 13:30
2550

Після місячного терміну перебування на посаді керівника Шацького національного парку Віталій Цвид розповів, як готувалися до початку літнього сезону, і як ведеться відпочивальникам на озері Світязь.

Про це повідомляють у Волинському ОУЛМГ.

«Розпочався сезон, почали їхати люди, тож потрібно для них створити бодай мінімальні умови, аби вони максимально комфортно відпочили і порадили приїхати до нас своїм друзям, – розповідає Віталій Цвид, – Зараз займаємося облаштуванням центрального пляжу у селі Світязь. Це, якщо хочете, наша візитівка. На очах все міняється. З’явилися ошатні бесідки, красиві дощані доріжки, біотуалет. Архіважливо вчасно вивезти сміття з рекреаційних пунктів та центрального пляжу с. Світязь».

Про місця для відпочинку новопризначений керівник Шацького національного парку зазначає: «Ми маємо два наметових містечка – «Незабудка» у с. Світязь та «Запісочне» на оз Пісочне. А ще у нас є рекреаційні пункти «Гушівський хутір» (він знаходиться за турбазою неподалік «Гарту») і «Полісянка» на озері Пісочне. До послуг туристів і три екологічних стежки. У найближчих планах – розробка ще кількох туристичних маршрутів, аби відпочивальникам у нас було цікаво».

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром