Як на браконьєрів полюють верхи у Шацькому районі, читайте у свіжому випуску тижневика «Сім’я і дім»

14 Липня 2017, 09:07
1875

Відтепер вартові Піщанського лісництва у Шацькому районі можуть безшумно, а відтак ефективно вистежувати браконьєрів і лісокрадів. Адже віднедавна лісівники відновили призабуту практику – створили єдиний на Волині лісовий кінний патруль. Як на браконьєрів полюють верхи, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про незвичне хобі лучанина Віталія Коновалюка. Хлопець підкорює вершини у буквальному розумінні цього слова. Екстремал не втомлюється дивувати і вражати: то стрибне з автомобільного мосту на потяг, то прогуляється на висоті 60 метрів, то вилізе на дев’ятий поверх будинку по виступах на стіні. Про захоплення хлопця дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

У селі Ощів Горохівського району кожен знає сім’ю Гавелів: добрі господарі, хороші сусіди. Але мало кому відомо, що натерпілися вони стільки, що навряд чи можна словами передати. Про Другову світову війну, поневіряння в концтаборах та довге повернення додому сьогодні розповідає очевидець подій Степан Людвігович – останній із сім’ї Гавелів.

Волинь – єдина область, де досі збережені консервні цехи при лісгоспах. Разом із перетертими з цукром ягодами, варенням, маринованими грибами, консервованим березовим соком та іншою смакотою продається унікальний лісовий мед. Це найсмачніший і найбільш цілющий нектар, якого шанують волиняни ще із княжої доби. Як заготовляють мед, дізнавайтеся зі сторінок «Сім’ї і дому».

У селі Світязь відбудеться масштабний фестиваль електронної музики, зірковими гостями якого стануть найкращі українські та закордонні діджеї. Ми підготували для читачі огляд непересічної культурної події.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром