У Шацьку засудили чоловіка за сексуальні стосунки із неповнолітньою

23 Лютого 2021, 13:47
5566

Чоловік постав перед судом попри те, що це відбулося за взаємною згодою, без застосування фізичного та психологічного насилля чи будь-яких погроз

Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

13 вересня минулого року приблизно о третій ночі перебуваючи в житловому будинку за своїм місцем проживання, маючи прямий умисел, спрямований на задоволення своєї статевої пристрасті, вступив у статеві зносини з юною особою.

Підсудний знав про вік дівчини та попри це, вступав з нею у природні статеві відносини, за взаємною згодою з останньою, без застосування фізичного та психологічного насилля, а також погрози застосування такого насилля.

У суді між потерпілою і підозрюваним укладено угоду про примирення, чоловік визнав себе винуватим у вчиненні злочину. 

Сторони погодилися на призначення підозрюваному основного покарання у вигляді позбавленням волі на строк два роки із застосуванням звільнення від покарання з випробуванням. якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину.

Також підсудний періодично повинен з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39