У "Супутнику" за дві зміни відпочили 400 дітей

11 Липня 2017, 16:10
1539

Триває сезон відпочинку й оздоровлення юних волинян у таборах. В одній із найбільших  таких здравниць краю – «Супутнику», що в Шацькому районі, за дві зміни відпочили майже чотири сотні дітей.

Про це повідомляє ВРД НСТУ.

Літній оздоровчий табір «Супутник» зустрічає оновленими ошатними корпусами, великою кількістю квітів, фантастичними композиціями на всій території з соснових шишок та моху. А ще — піснями і гучними привітаннями.

Сонце, сосновий ліс, чисте повітря, а також тихі плеса мальовничого озера Світязь сприяють змістовному відпочинку дітей із різних куточків Волині,  також із інших областей.

Енергійні вожаті й турботливі вихователі дбають, аби  у вихованців залишилися незабутні спогади про «Супутник».

Основне навантаження щодо організації безпечного та змістовного відпочинку дітей – «на плечах» директора табору Валентини Стаднік. Вона розповіла, що цього сезону чимало приміщень відремонтували, впроваджуючи при цьому новітні енергоощадні технології.

Для членів профспілкової організації освітян, яка опікується табором, ціни на відпочинок у «Супутнику» помірні. При цьому, каже Валентина Стаднік, путівки користуються попитом.

Путівки в «Супутник» придбали для дітей чимало інших установ та організацій області. Загалом в освітянському таборі цього літа відпочине близько тисячі школярів. Для них заплановані  конкурси, майстер-класи, змагання, зустрічі з цікавими людьми. Попереду — ще дві зміни.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39