Крадіжки, ДТП і гучна музика в закладах відпочинку – звернення до поліції за тиждень

10 Липня 2017, 19:05
2210

В період з 29 червня по 5 липня до Шацького відділення поліції надійшло 56 повідомлень про правопорушення та пригоди. Протягом цього тижня в районі померло дві людини – в смт Шацьк і селі Гаївка (відпочивальник, який переніс інсульт).

На кількість звернень, яка зросла більше як вдвічі, в порівнянні з весняними місяцями, вплинув початок літнього сезону відпочинку. Адже хтось їде на Шацькі озера, щоб відпочити, а інший планує цих же відпочивальників обдурити та обікрасти.

7 звернень надійшло від відпочивальників селища Шацьк, села Світязь та урочища Гряда про невдоволення надто гучною музикою в закладах відпочинку у вечірній та нічний час. Що ж зробиш, коли одні приїхали «відтягнутися» на повну, а інші – відпочити?

Зафіксовано два випадки шахрайства, від яких знову ж постраждали відпочивальники. Шахраї виманили в обох людей відповідно 1 800 грн. і 1 200 грн. – так званий аванс за оренду житла для відпочинку.

3 липня подружжя відпочивальників з міста Червоноград Львівської області так поконфліктували, що жінка вдарила кухонним ножем чоловіка. Результат – тілесне ушкодження в районі грудної клітки. Чоловік після приїзду поліції відмовився від госпіталізації і написав заяву, що не має жодних претензій до дружини, яка його хотіла зарізати.

В Шацьку по вулиці Наливайка шляхом пошкодження навісного замка вхідних дверей приміщення викрадено будівельні матеріали, інструменти та телевізор на суму 50 000 грн.

Трьом чоловікам – із сіл Світязь (місцевого жителя Х. побив зять), Мельники (батька побив син) та Піща нанесли тілесні ушкодження, в результаті чого вони змушені були звертатися по допомогу в Шацьку районну лікарню.

У селі Піща до громадянина Б. під’їхала невідома особа на автомобілі «Хаммер», здійснила перед ним постріл у землю і нанесла удар рукояткою в обличчя.

Також за звітний тиждень в районі сталося три ДТП (Світязь, Залісся, Гряда), в яких, на щастя, ніхто з людей не постраждав, та чотири крадіжки приватного майна.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024