Юні дзюдоїсти з Шацька вибороли призові місця на змаганні в Києві

17 Лютого 2021, 14:20
2731

Нещодавно, в Києві вихованці Шацького СК «Торнадо» взяли участь у VIII Відкритому турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2008, 2009-2010 р.н. «Кубок школи спорту».

Про це повідомляють в пресслужбі Шацького лісового коледжу.

До столиці своїх спортсменів супроводжували керівник районної дитячо-молодіжної громадської організації СК «Торнадо» Роман Самолюк, тренер-викладач Шацького лісового коледжу Юлія Корнелюк.

Змагання організовувала комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Школа спорту», Федерація дзюдо Києва з метою популяризації та розвитку дитячого дзюдо, підвищення майстерності юних спортсменів, зміцнення дружніх стосунків між ними та виконання розрядних вимог.

Спортивну скарбничку Шацького краю поповнили чотири спортсмени Шацького спортивного клубу «Торнадо».

У підсумках змагання в запеклих сутичках юні дзюдоїсти, вибороли такі місця: Діана Купира, Ігор Дубік (м.Ковель) - зайняли 3 місце; Уляна Львович та Іванна Бражник (с.Світязь) зайняли - 5 місце.

Читайте також: Збільшили штрафи за водіння напідпитку і перевищення швидкості

Переможці турніру нагороджені дипломами, медалями та призовими подарунками.

До турніру спортсменів готували тренери Роман Самолюк та Юлія Корнелюк. Адже, завдяки дирекції Шацького лісового коледжу дітям надана можливість займатися в облаштованому залі для проведення тренувань з дзюдо.

Також батьки й вихованці місцевого спортивного клубу висловлюють слова вдячності голові Шацької селищної ради Сергію Карпуку за сприяння розвитку фізичної культури та спорту, зокрема дитячого дзюдо на теренах Шацького краю.

Вітаємо наших переможців із вдалим стартом, перемогою і бажаємо всім спортсменам наполегливості, наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот і подальших перемог!

Читайте також: Репер зі Світязя записав кліп на свою нову пісню




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024