У Шацьку запровадили роздільний збір сміття

09 Липня 2017, 11:30
2512

На початку цього тижня працівники КП «Будинкоуправління» встановили на вулицях Шацька, в селах Гаївка та Мельники металеві ємності для роздільного збору сміття.

Як повідомив начальник КП «Будинкоуправління» Іван Коваль, роздільний збір сміття спільно запровадили комунальники, Шацька селищна рада та фірма «Укрпостач». Саме працівники фірми зголосилися працювати на території Шацької селищної ради. Поки що на вулицях населених пунктів встановлено 20 контейнерів для роздільного збору сміття, згодом встановлять ще стільки ж, декілька з них поставимо ще в селі Світязь. Сортуватимуть сміття у два відділи: скло та метал, а в другий - папір та пластик.

«Запровадивши роздільний збір сміття, у нас значно менше відходів буде вивозитись на полігон, який і так вже вичерпує свій ресурс. Після збору пластик та папір будуть сортуватися та пресуватися у нас в комунгоспі, скло і метал – вивозитимуть. Поки що фірмі працювати на території Шацька допомагаємо ми, надаємо техніку. Сподіваюся, що справа піде і жителі населених пунктів свідомо поставляться до такої ініціативи,» - зазначив Іван Коваль.

Віта Шепеля

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром