Про шацьких ягідників читайте у свіжому випуску тижневика «Сім’я і дім»

06 Липня 2017, 16:18
1310

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як у замку Любарта пройшло арт-шоу «Ніч у Луцькому замку-2017». Гостей дійства чекала насичена програма: театр, опера, балет, танці. До міста  із прем’єрою приїхали європейські колективи, які вперше виступили в Україні. Про дійство дізнавайтеся на сторінках тижневика.

У краї розпочався сезон збору та заготівлі лісових дарів, передусім цілющої чорниці. Люди бідкаються: ягода не вродила, ледь назбирують десяток кілограмів за день. Як минають будні волинських ягідників у Любомльському та Шацькому районах, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Катерину та Артема Олена і Андрій Ступаки всиновили п'ять років тому. Діти мають темну шкіру. Про те, як живеться родині, читайте на сторінках «Сім’ї і дому».

Збулася давня мрія 81-річного поляка Збишека Мислінського, який народився в Луцьку – через понад 70 літ він повернувся на малу батьківщину, до батьківської хати. Притім, приїхав на Волинь на велосипеді. Як мандрував чоловік, дізнавайтеся з тижневика.

У селі Дерно Ківерцівського району встановили нову зупинку автотранспорту з брендовим логотипом «Дерно унікальне». Автором місцевого логотипу став сільський голова Олександр Гуч. Хто допоміг йому втілити задум, читайте на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39