Голі мажори на Світязі: відомі прізвища деяких відпочивальників без комплексів

05 Липня 2017, 21:54
7946

По-своєму, оригінально вирішила відзначити це свято на березі озера Світязь компанія з вісьмох молодиків, якщо можна так сказати, бо їхній вік становив від 20 до 50 років.

Оригінально – тому що дехто з них з’явилися на пляжі, який знаходиться в масиві Іллічівка (Пульмівська сільська рада) голяком.

Це обурило відпочивальників на пляжі, бо серед них були й діти. І таке неподобство люди стерпіти не могли. Тим паче, що один з молодиків звернувся й до 12-річної дівчини зі словами типу «мала, у тєбя чьо, попка загаряєт». Дісталося погроз і коменданту масиву, який намагався їх спровадити з пляжу: «ти нє жилєц» – лунало на його адресу.

Як виявилося, компанія відпочивала непроста, – пише ВолиньPost.

У її складі були: заступник директор ДК «Держвуглепостач» Олександр Шайтан, син екс-заступника міністра вугільної промисловості Віктора Шайтана, голови правління ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» Олександр Шиляєв, син екс-міністра МВС та керівника СБУ Володимира Радченка Віктор Радченко та Олександр Бєляєв, який казав, що він кореспондент видання «Люстратор».

Мабуть, не дивно, що така компанія дозволила собі агресивну поведінку щодо районних поліцейських, які приїхали на виклик громадян. Неадеквати погрожували поліцейським, не представлялися, лаялися в їхній бік. Зрештою, компанія вгамувалася, коли на місце прибули поліцейські спецпризначенці.

У поліції Шацького району цей інцидент відмовилися коментувати.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром