Взяли землі у Світязі та розвалили у Ковелі спілку АТОвців

05 Липня 2017, 15:30
1734

Про це заявив голова громадської ради при міській раді у Ковелі Микола Печенюк (на знімку – зліва) під час громадських слухань у мерії, на яких обговорювалися проекти регуляторних актів щодо забезпечення земельними ділянками учасників АТО та членів їхніх сімей.

«Де тут представники Спілки АТО? Де вони є? Поясняю для всіх! Коли Печенюк Микола Васильович, голова громадської ради, підійшов отут в кафе до Андрія, отримавши інформацію… Андрій сидів і Сірожа. Я їх питав: «Чому ви получили участки у Ковелі і получили на Світязі участки, а остальні, вісімсот [учасників АТО, – ред.], ніде ще не получили». А він сказав: «Ну, то що… ну, то ж ми…». І всьо! І через два дні вони «розвалили» Спілку АТО. Вам треба щось пояснювати?!» – сказав Микола Печенюк.

«Давайте тоді озвучувати всі імена, хто отримав ділянки по Світязю і так далі. На сьогоднішній день Спілки АТО у Ковелі не існує, як юридичної особи, взагалі», – мовив волонтер Юрій Кікавський.

Наше видання у червні повідомляло, що у Ковелі припинила діяльність міськрайонна організація Спілки учасників АТО. Як відомо, у мерію часто приходив вирішувати питання «атошників» Андрій Панасюк, хоча їхню організацію до останнього часу очолював Сергій Літвинович.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024