Юні дзюдоїсти Шацького району повернулися переможцями з Генічеська

05 Липня 2017, 13:36
1746

30 червня-01 липня 2017 року вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (тренер Роман Самолюк) взяли участь у Всеукраїнському турнірі з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат «Азовська хвиля-2017» на кубок Генічеської районної федерації Дзюдо, який проходив у м. Генічеськ Херсонської області в приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу Генічеської районної ДЮСШ.

Всього взяло участь більше 400 вихованців з різних областе, зокрема: з Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської, Запорізької, Полтавської, Одеської, Волинської областей та Республіки Молдова, – повідомляють у Шацькій РДА.

Із великим задоволення прийняли запрошення вихованці Шацького  спортивного клубу «Торнадо». Адже, змагання проходило на березі Азовського моря. Очолив команду у складі 10 дітей тренер Самолюк Роман Васильович. У запеклих сутичках юні дзюдоїсти завоювали  такі місця:

Чемпіоном у своїй ваговій категорії став Назар Горніч– село Голядин;

Срібним призером став Роман Самолюк – селище Шацьк;

Бронзовими призерами стали Єлісей і Микола Мадрімови – селище Шацьк.

Після завершення змагання наші спортсмени побували на Арабатській стрілці, Азовському морі, мертвих озерах Сиваш і Розове  та в гарячому джерелі. Приємне враження залишилось у всієї групи.

Тим більше, одним із завдань команди «Торнадо» є залучення дітей до активного заняття фізичною культурою та спортом, підвищення спортивної майстерності юних борців, а від такої подорожі і відбувається закріплення дружніх стосунків між командами України та командами ближнього зарубіжжя.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024