Врятовану козульку хочуть віддати в Шацький національний парк

05 Липня 2017, 08:55
2560

В селі Сусваль, Володимир-Волинського району, одна з сімей виховує дитинча козулі. Володимир ( своє прізвище відмовився називати з особистих мотивів) 14-го травня знайшов у лісі козеня та приніс додому, з того часу тваринка живе в господарстві.

Про це повідомляє видання БУГ.

Як розповів чоловік журналісту інтернет-видання “БУГ”, дитинча козулі знайшов при дивних обставинах.

“На День матері я випасав худобу поблизу лісу, в один момент корови збіглися і почали голосно мичати. Пішов шоб їх розігнати і вияснити причину такого дивного їхнього поводження. Коли прийшов, то побачив на траві багато крові і зовсім недалеко мале козеня. Воно було обезсилене і навіть не стояло на ногах. Де зникла старша  козуля мені невідомо,” – розповів Володимир.

Чоловік зазначив, що не зміг залишити маленьку козульку напризволяще та забрав додому. Радився із досвідченим лісником, як краще поставити тварину на ноги. Однак із дружиною знайшли пляшечку із соскою меншої доньки та вигодовували молоком корови.

Наразі козуля підросла, однак дружина жаліється, що зійшли характерні плямки. Також подружня пара розповіла, що менша дочка і козулька стали кращими подругами. Козеня назвали Еммою. Дружина хвалиться: ” Дочка кличе козеня “Котичку, Емма йди сюди!”.

Пан Володимир розповів, що тваринка побуде в їх сім’ї ще кілька тижнів, а після цього мають забрати до Шацького національного парку, де житиме в своєму природному середовищі. А поки діти з усієї вулиці збігаються погратися з козулькою.

3

4

3

3

3

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024