В обласній раді обговорили будівництво спорткомплексу на базі «Гарт»

06 Лютого 2021, 15:43
2181

Постійна комісія Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку розглянула кілька проєктів рішень обласної ради, які виноситимуть на чергову сесію, що запланована на 11 лютого.

Про це йдеться на сайті Волиньради.

Зокрема, депутати підтримали проєкт рішення Про зміни до Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в області на 2016-2021 роки. Пропонують передбачити у Програмі фінансову допомогу комунальному закладу Історико-культурний комплекс «Вовчак. Волинська Січ» для проведення відновлювальних робіт та заходів в Урочищі Вовчак. 

Читайте також: Шацький ЦНАП приймає жителів віддалених сіл за місцем проживання

З доповненням підтримали обранці проєкт рішення Про внесення змін до Регіональної комплексної програми розвитку освіти Волинської області на 2018-2022 роки.

В самому проєкті передбачено доповнити розділ "Вища освіта" програми новими  заходами. Йдеться про розбудова фізкультурно-спортивної та плавально-оздоровчої інфраструктури Волині (Будівництво сертифікованого легкоатлетичного стадіону Луцького НТУ по вул. Львівська, 75 у м. Луцьку Волинської області; капітальний ремонт Луцького НТУ (термомодернізація) на вул. Львівській, 75 у м. Луцьку Волинської області) та про нове будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі практики спортивно-оздоровчого табору «Гарт» на озері Світязь Шацького району Волинської області.

Читайте також: Рада прийняла закон про дистанційну роботу: що він передбачає

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром