Нардеп з Волині хоче відстоювати ремонт дороги з Любомля до Шацька

05 Лютого 2021, 13:44
1419

Народний депутат Ігор Гузь разом із колегами-парламентарями від Волині зустрілися з головою Укравтодору Олександром Кубраковим, де обговорили будівництво доріг із Шацька до Любомля та з Нововолинська до Павлівки у 2020 році.

Про це повідомляє нардеп на своїй сторінці у фейсбуці.

Ігор Гузь повідомив, що вже цього року мають покласти нове дорожнє покриття у напрямку з Шацька до Любомля, щоб туристи мали можливість нормально доїхати на Світязь.

Ще один пріоритетний напрямок, який відстоював нардеп, це – завершення ремонту дороги з Нововолинська до Павлівки. З його слів, є обіцянка, що цього року вона буде завершена.

«Десь ближче до весни стане зрозуміло, який напрямок будемо розпочинати робити – дорожнє покриття з села Верба на Любомль, чи на Ковель. Тривають переговори. Тримаю це питання на пульсі. Крім того, передбачені додаткові кошти на завершення робіт на автошляху з Володимира-Волинського до Нововолинська, а саме – узбіччя, розмітка, освітлення», – зауважив парламентар.

Також питання ремонту доріг на інших напрямках округу № 19 і Волині загалом будуть лобіюватися командою Ігоря Гузя й на обласному рівні.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024