Медалісти-2017: гордість шкіл та надія району

02 Липня 2017, 12:45
8124

Після завершення навчального року та складання випускниками 11 класів зовнішнього незалежного оцінювання підбиваються підсумки результатів навчання. Серед випускників є ті, хто протягом років, проведених у стінах навчальних закладів, докладав чималих зусиль у навчанні, старався засвоїти максимальну кількість знань, був активним учасником шкільного життя. Це - гордість шкіл та надія району - золоті та срібні медалісти.

В цьому році після складання ЗНО та оприлюднення їх результатів (результати ЗНО впливають на оцінку в атестаті випускників) з 15 претендентів на золоті та срібні медалі в Шацькому районі підтвердили свої знання семеро медалістів. То хто ж вони, наші випускники-медалісти?

Трьох медалістів має НВК ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк.

Козак Дарина Дмитрівна є золотим медалістом. Творча, обдарована дівчина, має високий рівень знань з усіх предметів, надзвичайно наполеглива у навчанні. Переможець шкільних, районних і обласних олімпіад з багатьох предметів (2015 рік - 3 місце, 2016 рік - 2 місце, 2017 рік - 2 місце на обласній олімпіаді з математики; 2016 рік - 3 місце на обласній олімпіаді з англійської мови. Вона комунікабельна, цілеспрямована, завжди готова прийти на допомогу. ЗНО з математики й української мови здала на найвищий бал - дванадцять. Нагороджена грамотою за особливі успіхи у вивченні математики і англійської мови.

3

 

Мегель Христина Олександрівна за роки навчання також здобула золоту медаль. Має глибокі й міцні знання з усіх предметів. Всебічно розвинута дівчина, переможець шкільних, районних та учасник обласних олімпіад з української мови, фізики та економіки. Постійно працює над самовдосконаленням, розширенням кругозору, має різносторонні інтереси. Товариська, комунікабельна, цілеспрямована, завжди готова прийти на допомогу, впевнена у собі, вміє досягати поставленої мети.

3

 

Боярчук Віктор Сергійович є срібним медалістом. Старанний, наполегливий, розумний, має добре розвинуте логічне мислення. Багато займається самостійно і додатково. Цілеспрямований, ерудований, впевнений у собі, вміє досягати поставленої мети. Віктор активний учасник шкільних і районних заходів. Має веселу вдачу і творчу натуру, завжди в центрі подій школи та класу. Активний учасник різноманітних спортивних змагань.
 

1

 

За роки навчання золоту медаль здобув учень ЗОШ І-ІІІ ст. с.Пульмо Німець Андрій Миколайович. Хлопець старанний, наполегли­вий, розумний, з добре розвинутим логічним мисленням. Щирий і тактов­ний, має багато друзів. У хлопця хоро­ші органі­за­торські здібності, тому був обраний головою ради командирів дитячо-юнацької організації «Надія». Він – творча і обдарована на­тура, завжди в центрі подій школи та класу. Учасник район­них та обласних олімпіад, лауреат ІІ туру конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт  Всеукраїн­ської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» з напрямку «Географія рідного краю». Любить займатися  спор­том, серед яких найбільше любить футбол та туризм. На чемпіонаті області зі спортивного орієнтування виконав норматив на другий дорослий розряд і одержав залікову кваліфікаційну книжку спортсмена. Постійно працює над собою, розширюючи свій кругозір.  Як і кожен випус­кник, мріє здобути гарну освіту. Розуміє, що постійне удосконалення і навчання допоможуть здійснитися його задумам.

1

 

Трьох медалістів має ЗОШ І-ІІІ ст. с.Світязь.

Семенчук Тетяна Василівна має високий рівень знань з усіх предметів. Завдяки своїй наполегливості та старанням, роки навчання увінчалися найвищою нагородою – золотою медаллю. Сильна та цілеспрямована натура, впевнена в собі, вміє йти до поставленої мети. Брала активну участь у шкільному житті, виконувала обов’язки старости класу, є товариською і відповідальною. На випускному вечорі отримала цінний подарунок (планшет) за зайняте 1-ше місце у конкурсі «Розумна інвестиція у власне майбутнє». Нагороджена грамотою за зайняте 1-ше місце у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Мрія Тетяни - стати архітектором.
 

3

 

Сакура Валентин Ігорович за досягнення у навчанні отримав срібну медаль. Розумний, працьовитий, вихований, врівноважений, товариський і відповідальний. Активно займається спортом, неодноразово брав участь у районних змаганнях з баскетболу. Валентин - переможець ІІ етапу Всеукраїнської шкільної олімпіади з математики. Мріє отримати хорошу освіту і приносити користь своїй державі.
 

3

 

Лукашук  Юрій Федорович - срібний медаліст. Хлопець старанний і наполегливий. Брав активну участь у шкільному житті, є товариським і відповідальним. Постійно займається спортом, неодноразово брав участь у районних змаганнях з баскетболу. Нагороджений грамотами за зайняте 1-ше місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики і хімії. У мріях хлопця - здобути хорошу освіту і приносити користь людям.
2

 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром