Судили вчительку Ростанської школи, яка продажем соснових гілок збирала гроші на церкву

29 Січня 2021, 11:45
14762

В Любомльському суді розглянули справу жінки, яка продавала в невстановленому місці.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

26 грудня,  близько 9 години ранку в місті Любомль, на вулиці Володимирській вчителька Ростанської школи продавала  саморобні склеєні соснові гілки. 

Читайте також: Шацький суд покарав підприємицю за невчасне подання податкових даних

Шість пучків сосни жінка продавала у не встановленому місці, чим вчинила правопорушення, передбачене ч.1 ст.160 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В судовому засіданні жінка пояснила, що будучи вчителем сільської школи, на громадських засадах допомагає потребам церкви, у зв`язку із чим виготовила соснові гілки для продажу, щоб  отримані кошти передати церкві.

Вчителька не знала правила торгівлі, спочатку продавала у невстановленому місці на початку ринку, а потім виправилась та зайняла місце в середині ринку, сплативши ринковий збір.

Під час розгляду справи, встановили, що жодні негативні наслідки для інтересів держави та суспільства від таких дій жінки не настали.

Суд вирішив звільнити підсудну від адміністративної відповідальності та обмежитись усним зауваженням.

Читайте також: В суді довели винуватість нетверезого водія, попри відмову в медичному огляді

Коментарі
29 Січня 2021, 14:03
Хтось настукав із турецької церкви?
29 Січня 2021, 16:03
Ці несудді разом з ретивими пінкертонами ще б закон "про три колоски " приміняли і було б ВАМ щастся,недоумкі чортові...
30 Січня 2021, 09:08
Як можна так перевернути факти. Хто готує матеріали не ознайомившись із фвктами? А чому Ви не писали про виговлення ялинок? Коли знищили в окрузі таку кількість дерев поліція не реагувала. А тут раптом не там стала людина торгувати.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024