Серед волинян, які здобули 200 балів у ЗНО з окремих предметів - одинадцятикласник Шацької школи

30 Червня 2017, 17:00
2150

Підбили підсумки основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року семеро юних волинян з окремих предметів здобули по 200 балів. Серед них – одинадцятикласник НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.– гімназія» смт Шацьк.

Про результати цьогорічного тестування розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Про це інформує  Волинська регіональна дирекція НСТУ.

Підбиваючи підсумки ЗНО на Волині, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк повідомила, що на тестуванні з української мови та літератури зафіксована висока явка волинських школярів – понад 97%. 200 балів з окремих предметів набрали семеро учнів. До слова, найвищі результати продемонстрували не лише навчальні заклади Луцька.

Зокрема, у списку кращих є і учні Шацького НВК.

“Приємно, що не всі – лучани – каже Лариса Середяк. – Широка географія. З англійської мови одна особа (Волинський ліцей інтернат), з математики один (НВК смт Шацька), з біології двоє (гімназія Сухомлинського Луцька та НВК ліцей-школа №11 міста Ковеля). З географії – Нововолинська спеціалізована школа №1, з хімії дві особи (Володимир-Волинська спеціалізована школа інтернат та Любешів)”.

Нагадаємо, 200 балів з математики набрав одинадцятикласник Шацької школи-гімназії Ігор Віннічук.

Під час прес-конференції у Луцьку Лариса Середяк повідомила, що додаткова сесія ЗНО відбуватиметься з 3-го по 12-те липня. Вже зареєструвалося 40 осіб. В області працюватиме один пункт проведення тестування— Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука. Усю необхідну інформацію можна знайти на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

– Участь у додатковій сесіїможуть брати ті, хто відразу реєструвався на додаткову сесію. У нас є дві категорії: діти, які навчалися за кордоном за програмою “Флекс”, і ті, які перебувають в системі пенітенціарних служби (колонії, тюрми). Такі у Волинській області також є.

За порушення правил забороняється продовження тестування. Цього року в області таких випадків було зафіксовано 6. Щоб успішно скласти ЗНО школярі повинні ретельно готуватися вже з початку навчального року. Сподіватися на те, що вдасться списати, фахівці не радять.

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром