На "Супутнику" - Олімпійський день

30 Червня 2017, 11:00
2447

27 червня в дитячому оздоровчому таборі «Супутник», що у селі Світязь, відбувся Олімпійських день, приурочений одному з найблільших і визначних свят незалежної української держави - Дню Конституції України та з метою популяризації фізичної культури, спорту, Олімпійського руху і пропаганди здорового способу життя.

Про це повідомляє на сторінці у Facebook відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.
На свято завітали керівники району: Василь Голядинець, голова Шацької районної державної адміністрації, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, а також взяли участь працівники з відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації, з відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. 
Справжнє свято здоров’я, сили та краси організували діти разом з вихователями та вожатими на чолі з директором табору «Супутник» Валентиною Стаднік
Представники районної влади оглянули територію табору. Побували в кімнатах де відпочивають діти, актовому залі, новозбудованій санітарній кімнаті, в просторій їдальні. Василь Володимирович звернув особливу увагу на харчуванням дітей. Спільно з Валентиною Андріївною обговорили різні питання щодо відпочинку та оздоровлення дітей. 
На відкритті урочистої лінійки керівники району привітали всіх присутніх зі святом, побажали здоров’я, миру і злагоди та гарного відпочинку, набратися сил і оздоровитися в мальовничому куточку Шацького району.
Родзинкою Олімпійського дня стали гості заходу, вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо». Під керівництвом тренера Романа Самолюка юні спортсмени показали майстер-клас з дзюдо. Під гучні оплески вихованців табору проходило показове дійство. 
На завершення заходу директор табору Валентина Стаднік подякувала тренеру і юним дзюдоїстам за участь у святі, побажала їм подальших успіхів та перемог. Від імені голови райдержадміністрації Олена Гуж висловила слова подяки всім учасникам заходу та вручила вихованцям табору подарунки - спортивний інвентар (спонсором став підприємець з Шацька Володимир Шум). Проведений захід залишив дітям приємні враження та піднесений настрій.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024