На Шаччині негода знеструмила населені пункти

26 Січня 2021, 11:11
Фото ілюстративне 3254
Фото ілюстративне

Через ускладнення погодних умов вночі з 25 на 26 січня на Волині знеструмило понад 60 населених пунктів.

Станом на 9:00 26 січня внаслідок налипання мокрого снігу, штормових поривів вітру та спрацювання систем захисту ліній електропередач у Волинській області знеструмлено 67 населених пунктів повністю, 34 – частково. Про це інформує пресслужба «Волиньобленерго».

Складні погодні умови призвели до пошкодження електричних мереж. Відключилися 14 ліній електропередач напругою 6-10 кВ, 11 ліній – частково, а також 313 трансформаторних підстанцій.

Над відновленням електропостачання працюють 68 оперативно-виїзних бригад «Волиньобленерго». У населених пунктах енергетики усувають пошкодження у низьковольтних електромережах та на лініях 10 кВ.

Так, у Шацькому районі о 5 ранку без світла залишилися с.Омеляне, с.Підманево, c Світязькі-Смоляри частково. с.Світязь: Бази відпочинку, «Салют», «Уран», «Супутник», «Гарт», турбаза «Шацькі озера», СТО, Легіон Гушево.

Близько 6 ранку зафіксували аварійне вимкнення в с.Самійличі, урочище.Венське, с.Положеве, с.Хомичі, та в Шацьку  вулиці Набережна, Кільцева, 50 років Перемоги, Лесі Українки, Шковороди, Волі, Стуса, Електриків.

О пів на 8 годину ранку без електропостачання залишилися санаторій «Лісова  пісня», с.Затишшя, Гаївка, с.Піща.

Пізніше світла не стало в с.Світязь та селищі Шацьк на дачний масив «Дуга» біля оз.Світязь: вулиці Світязька, Електриків, Т.Марфюка, Федорова, Наливайка, Івасюка, Туристична, Київська, Березова, Грушевського, Гарманівська, Вересова, Світла, Луценка, Н.Яремчука, Тарасова, Козацька, Волинська, Лисенка, Грибна.

Також зафіксували вимкнення в селищі Шацьк: вулиці Набережна, Кільцева, 50років Перемоги, Л.Українки, Шковороди, Волі, Стуса, Електриків. с.Самійличи, Венське, Положево, Хомичі, Гупали,

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024