Учнів запрошують взяти участь в конкурсі з розробки настільної економічної гри, приз – гроші

24 Січня 2021, 14:25
1832

Нововолинський електромеханічний коледж оголосив конкурс для учнів шкіл 7-11 класів та учнів профтехучилищ  Волинської області зі створення настільної гри економічного спрямування. Переможці отримають грошові призи.

Про це повідомляють у  Нововолинському електромеханічному коледжі.

Для конкурсу необхідно розробити настільну гру економічного спрямування з унікальною назвою та дизайном. 

Чому саме настільна гра? Вже всі активно обговорюють потребу наявності «м’яких/гнучких» навичок (soft skills) – неспеціалізованих, над професійних навичок. Вони відповідають за успішну участь у робочому процесі, високу продуктивність і, на відміну від спеціалізованих навичок, не пов’язані з конкретною сферою. Саме настільна гра дозволяє розвивати навички живого спілкування, які є надважливими для успіху в житті, а живого спілкування у нашому комп’ютеризованому світі стає все менше. Якраз нинішня ситуація з пандемією підкреслила його цінність і, як ніщо інше, нагадала нам, як чудово просто бути поруч і теревенити. А якщо це ще й час, проведений з користю, то це взагалі супер.

Організатори конкурсу переконані, що в такий спосіб зможуть активізувати творчу, навчально-пошукову діяльність учнів й залучити їх у захопливий світ економіки та фінансів.

Основні вимоги до гри на конкурс:

  • спрямування на  вивчення та закріплення основ економіки, фінансової грамотності та/або розвиток підприємницьких здібностей;
  • мінімальна кількість учасників гри – 2 особи;
  • мінімальний вік учасників гри – 6 років.

Переможці  конкурсу отримають грошові заохочення: І місце – 1000 гривень; ІІ місце – 500 гривень; ІІІ місце – 300 гривень.

Подати свій варіант настільної гри на конкурс можна до 1-го березня 2021 року 16:00 включно

  • гру можна надіслати в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] із темою листа «Конкурс, настільна гра», при цьому слід пам’ятати, що прикріплені файли повинні бути збережені у форматі pdf для уникнення спотворення відображення вмісту;
  • роздрукований варіант гри можна надіслати на адресу коледжу: вул. Шахтарська 16, м. Нововолинськ, Волинська обл., Україна, поштовий індекс 45400, з приміткою «На конкурс»;
  • роздрукований варіант гри можна принести безпосередньо у головний корпус коледжу у приймальню директора за адресою: вул. Шахтарська 16, м. Нововолинськ, Волинська обл., Україна.

Телефон для довідок: +380967452598, контактна особа – Дзіковська Юлія Миколаївна.

Детальна інформація про конкурс за посиланням.

Авторські права на ігри зберігаються за їх авторами й не передаються коледжу за результатами проведення конкурсу, відповідно коледж не отримує права на розповсюдження даних ігор на комерційній основі. Надіслані екземпляри ігор залишаються у коледжі та можуть бути використані як інформаційні матеріали у навчальному процесі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024