До Дня Конституції України шачанам вручили нагороди

28 Червня 2017, 23:00
2227

В районному центрі відбулися урочисті збори з нагоди чергової річниці Конституції України.

З державним святом жителів району привітали в актовому залі Шацького лісового коледжу Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Сергій Віннічук, Шацький селищний голова, та Василь Матвійчук, військовий комісар Шацького районного військового комісаріату.

У своїх виступах перед присутніми в залі вони наголосили, що кожен з нас повинен долучитися до творення цивілізованого громадянського суспільства. Докласти всіх зусиль для формування вільної, справедливої спільноти та побудови потужної та заможної держави на демократичних і правових засадах.

Під час урочистості студентки коледжу поставили корзину з квітами до пам'ятника Тарасові Шевченку, а всі присутні в залі вшанували пам'ять загиблих за Україну співвітчизників, зокрема героя Сергія Мокренка з Шацька, хвилиною мовчання. 

За наполегливу працю і заслуги перед Україною нагороди з нагоди Дня Конституції отримали найбільш заслужені шачани.

Подарунком для всіх присутніх у залі став святковий патріотичний концерт з участю працівників культури району, народних ансамблів «Лісова пісня» і «Горлиця», школярів, викладачів Шацької дитячої музичної школи.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39