Шацька громада співпрацюватиме з Луцьким національним технічним університетом.

20 Січня 2021, 16:30
2621

18 січня в Шацькій селищній раді відбулася апаратна нарада під головуванням очільника органу місцевого самоврядування Сергія Карпука та за участі секретаря ради, заступників голови з питань діяльності виконавчого органу, начальників відділів і керівників структурних підрозділів.

Про це йдеться на сайті Шацької селищної ради.

На нараді обговорили питання підготовки до наступного засідання чергової сесії Шацької селищної ради, розроблення програм з підтримки малого та мікробізнесу; співпраці з Луцьким національним технічним університетом.

Сергій Карпук наголосив, що необхідно завершити роботи з облаштування дитячого майданчика в с. Кропивники та встановити освітлення на футбольному полі зі штучним покриттям в ОЗ НВК «ЗОШ І-III ст. – гімназія» смт Шацьк і на території селищного майданчика «Містечко інтересів».

Важливим сьогодні, зі слів Шацького селищного голови, є питання проведення інвентаризації внутрішньогосподарських меліоративних каналів та створення в громаді робочої групи, яка займатиметься проблемою обміління озера Світязь. Також порушили також питання стану доріг, вуличного освітлення, діяльності відділу ЦНАП Шацької громади та інші.

По завершенню наради заступники селищного голови та секретар отримали відповідні доручення.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024