Світязька медалістка перемогла у творчому конкурсі

27 Червня 2017, 10:05
3738

Уже оголошено підсумки обласного конкурсу шкільних літературних творів "Розумна інвестиція в моє майбутнє", який проводила Волинська обласна організація політичної партії "Розумна Сила", за ініціативи Володимира Гавриша.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Ірина Хвисючик.
За умовами конкурсу, потрібно було написати твір державною мовою з урахуванням сучасних вимог українського правопису, в якому розкрити особисте бачення майбутньої (після випуску зі школи) зайнятості. Це може передбачати навчально-професійну, суспільно-політичну, громадську, бізнес чи іншу діяльність, що суттєво впливатиме на життя випускника у середньо- та довгостроковій перспективі. У конкурсі могли взяти участь усі бажаючі.
Щиро вдячні всім, хто відгукнувся і надіслав творчі роботи.
Серед школярів Шацького району першість у номінації «Розумна інвестиція в місцеве самоврядування» здобула Тетяна Семенчук, випускниця Світязької ЗОШ І-ІІІ ступенів. 23 червня, на випускному вечорі переможниці Ірина Хвисючик передала подарунок від організаторів конкурсу – новенький планшет. У своїй творчій роботі Тетяна розповіла, що мріє освоїти професію архітектора, а сьогодні в омріяне майбутнє інвестує свій час, адже скоро доведеться проходити творчий конкурс.
«Для досягнення своєї мети я не шкодую часу і зусиль, адже я не марную їх, а цілеспрямовано інвестую в своє майбутнє. Це необхідно мені, аби пройти на державну форму навчання в обраний університет, що автоматично підвищує мої шанси досягти успіху в обраній мною галузі. Я усвідомлюю, що вдалий вступ – це ще навіть не половина справи, а лише перший крок до успіху. Однак, навіть крок – це вже щось. На сьогодні моїм головним пріоритетом дій є вступ. І єдине, що я можу для цього зробити – це вчитися і самовдосконалюватися.
А що ж далі? Однозначно працювати. Я не хочу, щоб мій диплом був папірцем, що вічно пролежав у шафі – я хочу приносити користь людям. Як же це хвилююче – думати, що колись я створю будинок, що стане рідним домом для якоїсь сім'ї. Ця професія романтична і відповідальна, адже найменша помилка у розрахунках може коштувати не одне життя… Саме тому я докладу всіх зусиль, для того, щоб стати справжнім майстром своєї справи» – написала переможниця в своєму творі.
«До речі, Тетяна закінчила школу з золотою медаллю, з чим її щиро вітаю. І успіхів випускниці у штурмі бажаного ВУЗу,» - йдеться у дописі Ірини Хвисючик.

4

2

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024