Оголосили переможців онлайн-конкурсу колядок та щедрівок серед школярів Шацької громади

17 Січня 2021, 12:05
5286

У Шацькому Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся конкурс колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле!» серед школярів Шацької громади, який проходив дистанційно.

Про це повідомили у Шацькому БДЮТ.

Відеозаписи розкрили не лише співочі таланти дітей, а й стали яскравим свідченням відродження традицій і обрядів нашої місцевості. Колядки й щедрівки, пересипані традиційними вітаннями та щирим  зиченням,  радісно сповіщали про довгоочікувані свята.

Серед фольклорних колективів лідирує “Співограй” Шацької школи-гімназії (керівник Валентина Васик) — І місце. На II — другокласники  Світязького ліцею (керівник Світлана Приступа). веселій щебетливій  малечі вдалося неабияк вразити членів журі, майстерно відтворивши дух Різдва серед стародавнього колориту української оселі та приязних господарів. Дует Марії та Софії Черевків з Пульмівської школи (керівник Оксана Гловацька) полонив ніжністю й мелодійністю співу та власного музичного супроводу,  здобувши III місце.   

Колективи “Розмай” Мельниківського НВК (керівники Світлана Постернак, Юлія Дударчук),  “Перевесло” Піщанської школи (керівник Лариса Бакун),  Підманевської (керівник Марія Терещук),  Грабівської (керівник Максим Веремчук) філій та Прип’ятської школи (керівник Валентина Сидорук)  передали величний настрій свята, за що отримають грамоти Центру професійного розвитку педагогічних працівників за активну участь в конкурсі колядок та щедрівок “Ой, радуйся, земле!”.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024