105 народжень та 150 смертей: в Шацькому ЦНАПі відзвітували за минулий рік

17 Січня 2021, 09:42
2238

У Шацькому Центрі надання адміністративних послуг розповіли, скільки в Шацькій ОТГ зареєстрували народжень та смертей, шлюбів та довідок, а також які проєкти вдалося реалізувати минулого року.

Про це повідомляють на сторінці у фейсбук установи.

«Цього року ми багато працювали над налагодженням ефективної роботи при наданні адміністративних послуг. У рамках програми «U-LEAD з Європою» отримали нові меблі, що надало сучасного вигляду нашому ЦНАП. Тепер у нас все облаштовано відповідно до європейських стандартів.Невдовзі очікуємо поставок техніки. Щоправда, карантин вніс свої корективи у наше життя та у роботу відділу вцілому, дещо поламавши наші плани. Проте, незважаючи на нові виклики, ми працювали злагоджено, надаючи повний спектр послуг, постійно вдосконалювалися, ставили високі цілі й активно працювали над їх досягненням. Щодня дбали, щоб мешканці та гості громади отримували якісний сервіс», – йдеться в дописі.

Отже, за рік, що минув, в установі опрацювали 412 заяв на реєстрацію/зняття з місця проживання громадян, видали 786 довідок, що підтверджують місце реєстрації, 1305 довідок про склад сім’ї, 118 довідок про спадщину, сформували 838 справ на отримання субсидій і різних видів допомог соціального характеру, здійснили 128 обстежень матеріально-побутових умов сім’ї, провели 1538 реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, 292 реєстраційні дії у Державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців, прийняли 6376 заяв на надання послуг у сфері Державного земельного кадастру, видали 369 витягів з ДЗК безпосередньо у відділі та ще прийняли понад 2000 заяв на надання паспортних послуг, різних документів дозвільного характеру, посвідчень у сфері соцзахисту.

Протягом року у Шацькій ОТГ зареєстрували 101 народження, 41 шлюб, 150 смертей.

Окрім всього, надали тисячі консультацій, які сьогодні годі й порахувати. Постійно читають відгуки та пропозиції відвідувачів, дослухаються до скарг, радіють подякам і намагаються зробити так, аби громадяни отримували найкращий сервіс.

«Сьогодні ми вдячні кожному, хто допомагав нам ставати кращими, хто насолоджувався життям та проживав його разом з ЦНАП. Щодня ми працювали та працюємо для вас!», – кажуть в установі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50