Чим дивували шацьку публіку київські циркачі

25 Червня 2017, 16:30
2629

Цього тижня в Шацьку з гастролями побував київський державний цирк-шапіто «Орбіта».

У великому шатрі, що розгорнулося на території старого ринку, усі глядацькі місця були зайняті. На циркову виставу приїхали подивитися не лише жителі селища, а й із сіл району.

У дітей цирк асоціюється, найперше, з клоуном. Досхочу діти сміялися з кумедних ситуацій, в які потрапляв цей веселий дивак, та залюбки брали участь у його розіграшах, натомість отримували від клоуна цукерку.

Дорослих дивував майстерністю юний повітряний гімнаст, що вправно виконав свій акробатичний номер. Не менш майстерно вправлялися зі своїми повітряними акробатичними номерами й дорослі. У багатьох перехоплювало дух від того, якими складними та небезпечними іноді були їхні виступи.

Фокусники демонстрували вправність рук, дресирувальники разом зі своїми підопічними – собаками, півнем, павичем, мавпочкою, голубами – показали справжнє шоу талантів. Показали дресирувальники й шоу з більш небезпечними тваринами – крокодилом та удавами.

А ще веселили шацьку публіку жонглери, дівчина з обручами, показували свою силу та вміння дует чоловіків-акробатів.

У перерві черги з дітей та дорослих вистроювались біля повітряних батутів та гірок, солодкої вати та різноманітних циркових сувенірів.

1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024