Як держслужбовців району вітали з професійним святом

25 Червня 2017, 16:10
3102

23 червня державні службовці України відзначали своє професійне свято.

В цей день у Шацькому лісовому коледжі цю категорію працівників району вітали зі святом Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Сергій Віннічук, голова Шацької селищної ради, Людмила Єрофєєва, голова районної профспілки працівників державних службовців.


 

Як зазначив у вітальній доповіді Василь Голядинець, державна служба – це нелегка робота, оскільки за тим, як виконують свої функції звичайні держслужбовці, люди оцінюють роботу влади загалом.

«Державний службовець – це особлива професія, нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Від цього залежить довіра людей до влади в цілому,» - зазначив голова райдержадміністрації.

Згадав теплими словами Василь Голядинець ветеранів  державної служби, які не один десяток років трудились в установах району, та подякував їм за плідну роботу. Вшанували хвилиною мовчання й тих колег, яких уже немає поруч.

Кращим представникам державних установ району Василь Голядинець вручив грамоти Шацької райдержадміністрації.


 

До вітань долучився й голова районної ради Сергій Карпук. Він побажав держслужбовцям міцного здоров'я, плідної праці, достойної заробітної плати та благополуччя  у родинах. Почесну грамоту Волинської обласної ради Сергій Вікторович вручив Любоів Кубай, працівнику фінансового управління Шацької РДА, та грамоти районної ради – Людмилі Гарбар, начальнику загального відділу адміністрації, Людмилі Гірич, заступнику начальника управління – начальник відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці, персоніфікованого обліку управління соціального захисту населення.


 

Відзначив держслужбовців району (Оксану Юхимук, начальника відділу культури Шацької РДА, та Ніну Вирвич, начальника казначейської служби Шацького району) грамотами селищної ради та подарунками Сергій Віннічук.

Окремі вітання ветеранам держслужби Сергієві Загурі, Тетяні Крат, Марії Писачук висловила голова районної профспілки держслужбовців Людмила Єрофєєва та вручила у подарунок квіти.

А музичні вітання у день свята лунали від тріо «Red Rose», квартету Шацького районного будинку культури, Ольги Гайової, Олени Мосійчук, Максима Веремчука, та танцювального колективу Шацького лісового коледжу (керівник Валентина Демакова).

1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39