Чому стріляв голова Шацької райдержадміністрації

25 Червня 2017, 21:40
3558

На базі військового полігону в/ч м. Володимир - Волинський  22 червня пройшли заняття з вогневої підготовки із організаційним ядром  підрозділів територіальної оборони, що формуються військовими комісаріатами Волинської області.

Навчалися та згадували військову підготовку й військовозобов’язані з Шацького району, котрі зараховані до підрозділів територіальної оборони Шацького району, на чолі з головою району територіальної оборони - головою Шацької райдержадміністрації Василем Голядинцем. Всього на полігоні військовій майстерності вчилися 21 чоловік, які  входять до складу загону оборони  Шацького  РВК.

Під час занять інструктори підрозділу «Буг»  провели шацьким чоловікам інструктаж з техніки безпеки та тактико-технічні характеристики зброї. Варто зазначити, що всі військовозобов’язані, які залучались до участі у заході, поставились до завдань з розумінням та відповідальністю. Кожен військовозобов’язаний вивчив заходи безпеки під час стрільб, будову стрілецької зброї, потренувавсь у виконанні нормативів неповного розбирання (складання) зброї та практично виконував вправи стрільби з автомата  АК-74 та ручного кулемета  РПК.

На сьогоднішній день перед Шацьким РВК стоїть чітке завдання щодо організації заходів формування загонів територіальної оборони. Саме тоді, коли держава опинилася у складних умовах, постала потреба формувати боєздатність таких загонів на місцях. Такі інструкторсько-методичні заняття стануть для багатьох мешканців Шацького району прикладом того, як треба любити, шанувати та відстоювати свою країну.

1

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024