Кому і що потрібно: Шацьк працює над програмою соціально-економічного розвитку

13 Січня 2021, 09:37
2338

До 1 лютого старости та керівники структурних підрозділів Шацької громади повинні зібрати інформацію про об’єкти, вуличне освітлення та дороги, визначити серед них пріоритетні. Ці об'єкти увійдуть до програми соціально-економічного розвитку громади.

Про це йшлося під час чергової оперативної наради в Шацькій громаді, йдеться на сайті органу місцевого самоврядування. 

«Особливо ретельно опрацюйте питання освітлення вулиць, оскільки в нас є застарілі проєкти, а також незавершені. В деяких населених пунктах, як от Пулемець, роботу в цьому напрямку потрібно починати з нуля», – наголосив старостам голова Сергій Карпук.

Очільник громади наголосив на необхідності проведення до 16 січня інвентаризації майна по сільських радах, що приєднуються до Шацької селищної ради.

Читайте також: Через карантин Шацька селищна рада працюватиме в закритому режимі

У Шацькій селищній раді може з'явитися електронна система для голосування

Шацьк – в золотій середині рейтингу за рівнем доходів громад Волині

В країні триває жорсткий карантин, тому, зі слів Сергія Карпука, важливо забезпечити інформування населення щодо карантинних заходів та обмежити доступ громадян до приміщення селищної ради. На сьогодні при вході в адмінбудівлю працює кнопка виклику та стоїть скринька для письмових звернень.

«Щодо видачі довідок, то цей процес повинні організувати старости на місцях, щоб люди не їхали до Шацька в період локдауну», – зазначив Шацький селищний голова.

Коментарі
14 Січня 2021, 06:44
А що робити людям з села Мельники , старости в них нема , нема куда ним звертатися при необхідності . Що їм робити ???? Карпук дуже обіцяв їм призначити старосту при перемозі у виборах.
14 Січня 2021, 11:47
Доробіть ремонт вулиці Вишневої до кінця!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024