Відшумів випускний бал для одинадцятикласників Шацької школи-гімназії

24 Червня 2017, 08:32
9350

Одинадцятикласники навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк попрощалися з рідним навчальним закладом.

23 червня відшумів випускний бал для випускників школи 2017 року. В актовому залі Шацького лісового коледжу 20-х винуватців свята зустрічали щирими оплесками вчителі, батьки, родичі і друзі. Юні, красиві, усміхнені - випускники раділи, що після всіх шкільних випробувань, після нелегких іспитів зовнішнього незалежного оцінювання вони дочекалися цієї особливо пам'ятної миті свого життя.

Першим привітав випускників зі святом директор школи Валерій Михальчук, який вручив золоті медалі гордості навчального закладу Дарині Козак і Христині Мегель, срібну медаль - Віктору Боярчуку, відзначив також Ігоря Віннічука, який у ЗНО з математики здобув найвищі 200 балів. Інші випускники отримали свідоцтва про закінчення загальної середньої освіти.

Емоційними стали виступи класного керівника Віри Романюк і першої вчительки Наталії Ступак. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять ще однієї першої вчительки Людмили Климюк, яка не дожила до цього дня.  

Вітали випускників Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, та Сергій Віннічук, Шацький селищний голова і водночас батько випускника Ігоря Віннічука, від імені батьків - Оксана Тимошук та Анатолій Баранчук, першокласники школи.

Порадували і виступи одинадцятикласників - вокальні номери у виконанні класу, гра на гітарі Михайла Пуха і Володимира Омелянюка, сольний спів Ольги Тахасюк.

Наостанок всі присутні переглянули на великому екрані шкільний фотоальбом 11 класу, що ввійде в літопис навчального закладу, як випуск-2017.

В добру путь, випускники!

4

2

3

4

1

2

2

4

3

2

1

2

2

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024