Вихованка Шацького БДЮТ - лауреат конкурсу "Юні літератори Волині"

23 Червня 2017, 15:20
3024

Вікторія Штандер, вихованка гуртка “Журналістика” Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Ніна Корець), визнана лауреатом обласного заочного конкурсу “Юні літератори Волині”.

До конкурсу, проведеного Волинською Малою академією наук, долучилося 180 учасників зі шкіл та позашкільних навчальних закладів області. В номінаціях «Поезія», «Проза», «Казка», «Журналістика» вони  представили 705 творів.

Вікторія розкрила свої емоції та сприйняття навколишнього світу через поетичні рядки. Вона вперше випробувала власні сили в конкурсі такого рівня, як виявилось — вдало. Дівчина навчається в 9 класі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст - дитячий садок» с. Мельники, тож ще має час для вдосконалення своєї творчості.

За підсумками конкурсу буде  видано збірку кращих поетичних і прозових творів юних літераторів Волині, а опісля проведено  її презентацію та нагородження переможців і лауреатів, тож на вихованку чекають приємні миті спілкування з юними обдаруваннями, працівниками творчої лабораторії МАН відомими літераторами краю. Ця збірка учнівских талантів стане вже 23-ою.

«Мені наснився дивовижний сон...» — одна з поезій Вікторії Штандер, представлених на «Юні літератори Волині».

 

МЕНІ НАСНИВСЯ ДИВОВИЖНИЙ СОН...

Мені наснився дивовижний сон:

Душа і музика звучала в унісон,

І ніжні звуки чарівних симфоній

Лились, як аромат п’янких півоній.

 

Я вдалині почула ніжний голос —

Зі мною розмовляв травиці колос.

Своєю музикою чарувала річка,

І бігла вдалину тоненька стрічка.

 

Про щось бриніли верболозу віти,

Що над рікою колисались вітром.

Усе по-своєму, у дивині  звучало,

Лиш тінь моя стояла і мовчала.

 

Ніна КОРЕЦЬ

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024